MOMENTS VISCUTS A L'ESCOLA

dimecres 14 de desembre de 2016

DESCOBRIM UNA NAVETA


LA SETMANA PASSADA, VAM INICIAR EL TEMA DE L’ARQUEOLOGIA, PER CONÈIXER UN POC MÉS A FONS UNA DE LES ÈPOQUES MÉS CARACTERÍSTICA DE MENORCA, L’ÈPOCA DE LES TAULES, LES NAVETES…

VAM COMENÇAR FENT UNA CONVERSA PER SABER QUE CONÈIXIEN ELS PESCADORS SOBRE AQUEST TEMA, SI SABIEN QUE ERA UN ARQUEÒLEG, QUINA ERA LA SEVA FEINA, INSTRUMENTS QUE UTILITZAVEN….

TAMBÉ VAM OBSERVAR MAPES PER SABER A QUINS PUNTS DE L’ILLA PODIEM TROBAR NAVETES, TAULES O POBLATS TALAIÒTICS I VAM MIRAR ALGUNES IMATGE DE LA SEVA ESTRUCTURA I TAMBÉ VIDEOS.

PER ENDINSAR-MOS UN POC MÉS EN EL TEMA AVUI, HA VINGUT A VISITAR-NOS N’HELENA I ENS HA EXPLICAT QUINA ÉS LA FEINA D’UN ARQUÒLEG, COM HO HEM DE FER, ¡QUINS INSTRUMENTS NECESSITEM I EL MÉS DIVERTIT! HEM DECONSTRUIT I CONSTRUIT UNA NAVETA. HEM FET D’ARQUEÒLEG I HEM DESCOBERTS PARTS D’UN ESQUELET HUMÀ!

ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ I HEM APRÉS MOLTÍSSIM.


¡AQUÍ TENIU ALGUNES IMATGES!

dimarts 13 de desembre de 2016


A ALGUNS ELS HI AGRADA EL FRED A ALTRES LA CALOR!


PERÒ ENGUANY EL FRED SEMBLA QUE NO VOL ARRIBAR! I ELS PESCADORS APROFITAM AQUEST SOLET PER SORTIR A L’EXTERIOR A JUGAR AMB EL NOU ESPAI DE CONSTRUCCIONS!

EN AQUEST ESPAI TENIM MATERIALS NATURALS COM PER EXEMPLE PALS DE LLENYA, TRONCS,PINYES, PEDRES...I TAMBÉ MATERIAL RECICLAT COM CARTRONS DE DIFERENTS FORMES I MIDES, OUERES, ROTLLOS DE VÀTER I DE CUINA, I TAMBÉ TAPS DE SURU.

PER MESURAR LA MIDA DE LES DIFERENTS PRODUCCIONS, TAMBÉ TENIM CINTES MÈTRIQUES
POC A POC ANEM ACONSEGUINT MATERIAL I CADA VEGADA EN TENIM MÉS!

SI TENIU ALGUN MATERIAL QUE ENS PUGUI SER ÚTIL, JA SABEU!!AQUÍ TENIU ALGUNES IMATGES!


divendres, 28 d'octubre de 2016


ACABEM EL MES D’OCTUBRE AMB UNA SÚPER BUNYOLADA!!

EN MOTIU DE LA FESTIVITAT DE TOTS ELS SANTS, COM JA SABEU, S’ACOSTUMA A MENJAR BUNYOLS, ¡I NOSALTRES TAMBÉ HO HEM VOLGUT CELEBRAR!

HEM PREPARAT TAULES AL PATI PER POSAR ELS BUNYOLS QUE TOTS HAVIEM DUIT, LA MEL I LA SUCRE.

DESPRÉS TOTS ELS GRUPS D’INFANTIL HEM SORTIT PER MENJAR-LOS JUNTS AL PETI. ¡HA ESTAT MOLT DIVERTIT!


ALGUNS PESCADORS SÓN MOLT GOLOSOS! S’HAN POSAT LES BOTES AMB LA MEL I LA SUCRE DELS BUNYOLS! Mmmmm
22 d'octubre de 2016


POC A POC ANEM POSANT EN MARXA TOTES LES PROPOSTES PER AQUEST CURS…
¡I AQUESTA SETMANA A TOCAT ANAR A L’HORT!!

TOTS TENIEM MOLTES GANES DE PODER ANAR-HI I QUAN VAIG DONAR LA NOTICIA ALS PESCADORS QUE N’ESTHER VINDRIA A CERCAR-LOS PER PODER ANAR A L’HORT VA SER UNA GRAN NOTÍCIA!!

LA PROPOSTA ÉS, QUE CADA DIMARTS APROFITANT QUE TENIM A N’ESTHER AMB NOSALTRES, ANIREM UNA ESTONETA A L’HORT EN PETITS GRUPS PER REALITZAR LES ACTIVITATS DE CURA DE L’HORT, SEMBRAR, FER NET…. I ALTRES ACTIVITATS QUE VAGIN SORGINT.


¡EL PRIMER DIA HEM ANAT A OBSERVAR L’ESPAI, CONÈIXER QUINA PASTERETA ENS TOCAVA PER PODER SEMBRAR, I HEM COMENÇAT A PREPARAR LES SUPER REGADORES PERSONALITZADES! I ELS PESCADORS HAN GAUDIT MOLT, MIRAU QUINES CARES DE FELICITAT I CONCENTRACIÓ!
¡HAN QUEDAT MOLT XULES! MIRAU MIRAUA LA PÀGINA WEB DE L'ESCOLA, A L'APARTAT DE BLOCS, PODREU TROBAR EL BLOC D'HORT ON N'ESTHER ANIRÁ PUBLICANT LES ACTIVITATS QUE ES VAN FENT, AQUI UN DEIXO L'ENLLAÇ:

http://hortfontiblog.blogspot.com.es/11 d'octubre de 2016


ELS DIMARTS LA DARRERA PART DEL DIA N’ESTER VE A LA NOSTRA CLASSE I APROFITAM PER FER DIFERENTS ACTIVITATS, ALGUNS DIES FEIM JOCS AMB LLETRES I NÚMEROS, PER TREBALLAR CONCEPTES MATEMÀTICS I DE LECTOESCRIPTURA I ALTRES DIES ANIREM A HORT.


AVUI HEM DESDOBLAT LA CLASSE EN DOS GRUPS, I HEM ANAT A JUGAR A CONSTRUCCIONS

¡HAN QUEDAT UNES CONSTRUCCIONS MOLT PÓLIDES I MOLT PENSADES!

ENTRE TOTS PODEM FER GRANS PRODUCCIONS

ESTUDIANT L'EQUILIBRI


CONCENTRACIÓ....COL·LABORACIÓ
PRECISIÓ---


8 d'octubre de 2016


EL DIVENDRES, QUAN VAM ARRIBAR A SA CLASSE VAM VEURE QUE EN CÉRVOL ENS HAVIA PREPARAT UNA COSETA A LA SEVA MALETA.

TOTS TENÍEM MOLTES GANES DE SABER QUE ERA I ENTRE TOTS VAM COMENÇAR A FER HIPÒTESIS DEL QUE PODIA SER.

QUAN MOVÍEM LA MALETA FEIA UNA RENOU MOLT FLUIXA, I SEGONS COM LA MOVIES NO EN FEIA. AL PRINCIPI ESTÀVEM TOTS MOLT NIRVIOSOS PER QUE NO SABÍEM QUE HI HAVIA A DINS.

QUAN TOTS JA HAVÍEM DIT LA NOSTRA HIPÒTESI, VAIG OBRIR LA MALETA I A DINS H HAVIA UNA CAPSETA RODONA MOLT PETITA! I SABEU QUE HI HAVIA A DINS?? LES LLETRES DE L’ABECEDARI AMB LES FOTOGRAFIES DELS PESCADORS QUE TENEN ALGUNA DE LES LLETRES DE L’ABECEDARI I TAMBÉ ALGUNA FOTOGRAFIES D’OBJECTES.


ENS AGRADAT MOLTÍSSIM AQUESTA SORPRESA I JUST VAM OBRIR LA CAPSA VAM JUGAR ENTRE TOTS A COL·LOCAR CADA FOTOGRAFIA AMB LA LLETRA INICIAL, CORRESPONEN HA ESTAT MOLT DIVERTIT. I ENS VA AGRADAR TANT LA SORPRESA QUE VAM DECIDIR ENTRE TOTS QUE POSARÍEM L’ABECEDARI  A UN DELS ARMARIS DE LA CLASSE PER PODER JUGAR AMB ELL.2 d'octubre de 2016


LA TARDOR TAMBÉ ARRIBAT A LA NOSTRA CLASSEAPROFITANT L’ARRIBA DE LA TARDOR, AQUESTA SETMANA HEM REALITZAT UNA ACTIVITAT PLÀSTICA AMB LES FULLES QUE TOTS I TOTES VAU DUR DE CASA!
PRIMER VAM PINTAR AMB ELS COLORS DE LA TARDOR ELS QUATRE QUADRATS DE LA CARTOLINA. DESPRÉS VAM DEIXAR-LA EIXUGAR I FINALMENT VAM AFERRAR LES FULLES!


SOU UNS ARTISTES!
25 de setembre de 2016


MOMENTS DE JOC A L'AULA

DURANT AQUESTS PRIMERS DIES D’ESCOLA, HEM ANANT INVESTIGANT I EXPERIMENTANT AMB ELS MATERIALS I ELS DIFERENTS RACONS, HEM APRÈS COM FUNCIONA CADASCUN D’ELLS I SOBRETOT HEM CREAT HISTORIES I MOMENTS EN ELLS.

US DEIXO UN TAST DEL QUE HEM ANAT FENT AQUEST DIES DURANT ELS MOMENTS DE JOC.

17 de setembre de 2016

LA CLASSE DE 4 ANYS ÉS NOVA PER NOSALTRES, AIXÍ QUE POC A POC LI ANAM DONANT COLOR.

AQUESTA PRIMERA SETMANA ENTRE D'ALTRES ACTIVITATS, HEM FET ELS NOSTRES PENJADORS IDENTIFICATIUS. AQUI US DEIXAM LES NOSTRES OBRES D'ART!

HAN QUEDAT MOLT BÉ I AMB MOLT DE COLOR!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada