CAPSES DE VIDA P3

CAPSA DE VIDA DOMI
Sa darrera capsa de sa vida ha estat sa d'en Domi!!! A dins hi havia moltes fotos i objectes personals de quan ell era petit. Ens va mostrar fotos amb es seu papà i sa seva mamà, fotos de quan ell era un bebé...També ens va mostrar un bolquer i chupete i juguets de quan ell era petit. De tots els objectes, el preferit d'en Domi és un cotxe, amb es qua jugava quan era petit. 
CAPSA DE VIDA MADELEINE
Quasi ja acabam ses capses de ses vides!! Solament ens en queden dues!! Aquesta setmana la fa na Madeleine!!A dins ens ha mostrat moltes coses però el que més li ha agradat ha estat un poni amb una coa ben llarga de color rosa!! 
CAPSA DE VIDA DANIEL
Aquesta setmana ens ha mostrat sa capsa de sa vida en Daniel! A dins hi havia moltes coses i ens ha explicat tot molt bé. Em vist una foto de quan anava a sescoleta des passarells amb na Beni. Allà va dormir amb na Laia i fins i tot es va dutxar tot sol!També em conegut es seus amics de sescola destiu on sa seva mestra era na Joana. Hi havia una foto molt xula amb on sortía un tauró molt gros.També ens ha explicat que per Nadal va a veure es Pare Noel a palliser!! Ens ha dit també que sa seva mascota preferida és nElmer, que és del Barça i que li encanten ses galletes dinosaurius!! 


CAPSA DE VIDA XAVI
Avui en Xavi ens ha obert sa seva capsa de sa vida!
Primer ha tret dues pilotes: una d’en Rayo Mc Queen i una altre de pàdel. Ens ha explicat que es seu papà juga a pàdel i que ell quan sigui més gros també vol jugar.
A dins de sa capsa també hi havia moltes fotos. Ens ha mostrat qui era sa seva família. Te un germà gros que es diu Marc i es seus papàs són en Jordi i na Tere. Una altre foto era de quan en Xavi va fer tres  anys. Fins i tot em vist una foto d'en Xavi quan estava dins sa panxa de sa seva mamà.Ho ha fet molt bé!!!CAPSA DE VIDA DE NA LAIA
Aquesta setmana na Laia ha obert sa capsa de sa vida. Ens va mostrar moltes fotos d'Eivissa, on hi va moltes vegades perquè allà hi viu sa seva cosina. Ens va explicar que a Eivissa anàven amb avió ja que era molt enfora.  Ens va dir també que li agradava molt menjar pa amb xocolati i totes ses coses de Spiderman!!! Ho va fer molt bé!!!


CAPSA DE VIDA JAN

 I AVUI HA TOCAT LA CAPSA DE VIDA D’EN JAN , QUINA EMOCIÓ EN VEURE LA SEVA CAPSA! TENIA MOLTES GANES D’OBRIR-LA PERÒ PRIMER HEM VIST COM L’HAVIA DECORADA. EL PRIMER QUE HA TRET I AMB MOLTA IL·LUSIÓ HA ESTAT UNA TROMPETA, QUIN SUSTU ENS HA DONAT QUAN  LA FET SONAR! A N’EN JAN LI AGRADA MOLT LA MÚSICA I TOCAR INSTRUMENTS. PERÒ ESPECIALMENT LI AGRADA LA TROMPETA COM AL SEU CONCU, QUE SONA A LES FESTES. TAMBÉ ENS HA MOSTRAT EN “QUECO”, EL SEU PRIMER JUGUET QUE L’ACOMPANYA DES DE QUE VA NÉIXER. DESPRÉS HA TRET UN XUMET DE QUAN EN JAN ERA PETIT, ARA JA NO EN DUR!. TAMBÉ HI HAVIA UN COLLAGE QUE LI VA REGALAR EL SEU PAPÀ DE QUAN EN JAN ERA DINS SA PANXA I VA NÉIXER. PER ACABAR ENS HA MOSTRAT UNES QUANTES FOTOS,  UNA DELS SEUS AVIS AMB ELS QUALS HI PASSA MOLT DE TEMPS, UNA FOTO DEL SEU CA EN BITXU, UNA ALTRA DE LA BODA DE LA SEVA MAMÀ I EL SEU PAPÀ... TAMBÉ HEM DESCOBERT QUE A N’EN JAN LI AGRADA MOLT ELS DIBUIXOS DE NA “PEPPA PIG” I QUE LI AGRADA MOLT PINTAR, ESPECIALMENT CARES SOMRIENTS!!!
ENS HA AGRADAT MOLT LA TEVA CAPSA, ENHORABONA JAN!!! 
CAPSA DE VIDA DE N'ERIC
AQUEST DIMECRES HA OBERT LA CAPSA DE VIDA N’ÈRIC. ENS HA MOSTRAT COM L’HAVIA DECORADA, HI HAVIA AFERRAT UN BARCO  AMB LES ONES DE LA MAR I TAMBÉ LES LLETRES DEL SEU NOM, ENS HA AGRADAT MOLT. HA OBERT LA CAPSA I HEM VIST QUE A  DINS HI HAVIA MOLTES COSES. ENS HA MOSTRAT UNES QUANTES COSES DE QUAN N’ÈRIC ERA UN BEBÉ: UN COTXU, UN PINGÜÍ,  ES MUNYECO D’EN MIC , QUE ENS HA DIT QUE LI AGRADA MOLT,  EN  MICKEY MOUSE, EN POCOYÓ, UN COTXU QUE SERVEIX PER FER MASSATGES, UNA PANDERETA, UNA CAMISETA I UN COIXÍ DE QUAN ANAVA A L’ESCOLETA, UN CONTE, UN XUMET I UN DIBUIX DELS GEGANTS, EN TOMEU I NA GUIDA, QUE TAMBÉ LI AGRADEN MOLT. I PER ACABAR TAMBÉ ENS HA MOSTRAT MOLTES FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA (DE LA SEVA MAMÀ I EL SEU PAPÀ, DELS SEUS COSINS, TIES, DE QUAN N’ÈRIC ERA UN BEBÉ...)
MOLT BÉ ÈRIC, HEM XALAT MOLT AMB LA TEVA CAPSA!!!

CAPSA DE VIDA DE N'ANA

I AVUI HA TOCAT A N ‘ANA MOSTRAR-NOS  LA SEVA CAPSA DE VIDA, HEM VIST QUE DAMUNT HI HA UNA FOTO D’ELLA I EL SEU NOM, ENS HA DIT QUE LA SEVA MAMÀ L’HAVIA AJUDADA. L’HEM OBERTA BEN IMPACIENTS PER SABER QUÈ HI HAVIA A DINS.... EL PRIMER QUE HA TRET HA ESTAT UNA ARANYA DE JUGUET QUE FA LLUM, DESPRÉS UN CONTE DE PRINCESES PERQUÈ DIU QUE LI AGRADEN MOLT. TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UN CAVALL, LI AGRADA MOLT JUGAR A ANIMALETS I UNA ESTRELLA QUE DUEN ELS CAVALLS A LES FESTES, LA VA FER A L’ESCOLETA.. SEGUIDAMENT HA TRET UN PLAYMOBIL, JA QUE AMB ELS SEUS GERMANS S’HI PASSEN MOLTES ESTONES JUGANT I TAMBÉ UN TELÈFON DE QUAN ERA PETITA. PER ACABAR ENS HA MOSTRAT MOLTES FOTOS I HEM VIST QUE N’ANA TÉ UN GERMÀ BESSÒ QUE ÉS DIU ROMAN I TAMBÉ TÉ UNA GERMANA MÉS GRAN, NA PAULA; HI HAVIA FOTOS DELS SEUS PARES, ELS SEUS COSSINS I MOLTES MÉS...
MOLT BÉ ANA, ENS HA AGRADAT MOLT VEURE LA TEVA CAPSA!!!

CAPSA DE VIDA DE NA MACARENA

EL PRIMER QUE HA TRET SÓN TITELLES DEL CONTE DE NA “CAPUTXETA VERMELLA”, HA TRET NA CAPUTXETA, EL CAÇADOR, EL LLOP I L’ÀVIA, LI ENCANTA AQUEST CONTE. DESPRÉS HEM APROFITAT PER CONTAR-LO. TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UNES QUANTES FOTOS, UNA DEL SEU CA, QUE ÉS DE NOM BUMBA I UNA ALTRA FOTO ON SURT NA MACARENA QUAN ERA UN BEBÉ AMB LA SEVA CUSINA AMY, AMB QUI LI AGRADA MOLT JUGAR.MOLT BÉ MACARENA, ENS HA AGRADAT MOLT VEURE LA TEVA CAPSA!!!


CAPSA DE VIDA DE N'IAN

 I AVUI HA OBERT LA CAPSA DE VIDA N’IAN!!! TOT D’UNA HA VIST QUE A L’ARMARI HI FALTAVA LA SEVA  I MOLT CONTENT ENS HA MOSTRAT LES FOTOS QUE HAVIA AFERRAT A LA TAPA. PRIMER HA TRET UN GORRO I UNES BAMBETES DE QUAN ERA UN BEBÉ, ENS HEM FITXAT QUE EREN MOLT PETITES I QUE ARA NO LI ANAVEN BÉ. TAMBÉ ENS HA DUIT MOLTES FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA, DE LES SEVES GERMANES, EL SEU CA NA MINI, DE QUAN N’IAN ERA UN BEBÉ...
ENS HA AGRADAT MOLT LA TEVA CAPSA, HO HAS FET MOLT BÉ IAN!!!

CAPSA DE VIDA D'EN POL


AQUEST DIMECRES EL NOSTRE MUSSOL HA BAIXAT LA CAPSA D’EN POL!!! TENIA MOLTES GANES D’OBRIR-LA I HEM VIST QUE A DINS ESTAVA PLENA DE COSES!!!HEM DESCOBERT MOLTES COSES D’EN POL. ENS HA MOSTRAT EL SEU PELUIX, UN ELEFANT, QUE EN POL EMPRAVA PER DORMIR QUAN ERÀ NADÓ; UN CAPELL DE PARE NOEL, DEL PRIMER NADAL DE LA SEVA VIDA; UN COTXE I UN AVIÓ DE JOGUINA PERQUÈ DIU QUE LI AGRADEN MOLT. I TAMBÉ LI AGRADA MOLT JUGAR AMB PLASTILINA. DESPRÉS ENS HA MOSTRAT UN PITET QUE EMPRAVA PER MENJAR, UN BODY, DE QUAN ERA PETIT I  UN MOSSEGADOR PER QUAN LI FEIEN MAL LES DENTETES. EL SEU CONTE PREFERIT QUE ÉS “ELS TRES PORQUETS I EL LLOP” I TAMBÉ ENS HA DIT QUE ELS DIBUIXOS QUE MÉS LI AGRDEN SÓN ELS DE NA PEPPA PIG. ENS HA MOSTRAT UNA TORTUGA, EL SEU L’AVI EN TÉ MOLTES I A N’EN POL LI ENCANTEN.  PER ACABAR ENS HA MOSTRAT LA CORONA DE QUAN VA FER 2 ANYS I MOLTES FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA.                  

ENHORABONA POL, ENS HA AGRADAT MOLT VEURE TOTES LES COSES DE LA TEVA CAPSA, HO HAS FET MOLT BÉ!!!
CAPSA DE VIDA DE NA JAYDYN

AVUI HA OBERT LA CAPSA DE VIDA NA JAYDYN, ARA JA EN VAN QUEDANT MENYS!!! MOLT CONTENTA ENS HA MOSTRAT COM L’HAVIA DECORADA,  DAMUNT HI HAVIA UNA FOTO D’ELLA I FLORS DE COLORS AFERRADES! A DINS HEM TROBAT MOLTES FOTOS ( DEL SEU PAPÀ, LA SEVA MAMÀ, LA SEVA ÀVIA, LA SEVA TIA, ELS SEUS COSINS I MOLTES MÉS...), TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UN XUMET DE QUAN ERA PETITA, I UN CONTE DE NA PEPPA PIG PERQUÈ LI AGRADA MOLT,  DESPRÉS L’HEM CONTAT!!!
HO HAS FET MOLT BÉ JAYDYN!!!

CAPSA DE VIDA DE N'OMAR


I EN TORNAR DE LES VACANCES DE NADAL, EL PRIMER EN OBRIR LA CAPSA DE VIDA HA ESTAT N’OMAR, QUINA ALEGRIA QUE HA TINGUT, S’HA POSAT CONTENTÍSSIM!!! ENS HA MOSTRAT COM L’HAVIA DECORADA I QUE LA SEVA MAMÀ L’HAVIA AJUDAT. BEN RÀPID L’HA OBERTA I ENS HA MOSTRAT DOS DIBUIXOS DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI, LI ENCANTA EXPLICAR-LA I AIXÍ HO HA FET.  DESPRÉS HA TRET UN “PELUCHE” D’UN ÀNEC, ENS HA DIT QUE L’HA POSAT A LA CAPSA PERQUÈ ÉS EL SEU PREFERIT. SEGUIDAMENT HA TRET UN XUMET DE LA SEVA GERMANA PETITA JA QUE EL SEU EL VA TIRAR PERQUÈ ARA JA ÉS GROS. I PER ACABAR ENS HA MOSTRAT UNA FOTO D’ELL I DE LA SEVA GERMANA PETITA.
ENHORABONA OMAR, HO  HAS EXPLICAT MOLT BÉ!!!

CAPSA DE VIDA DE NA CLAUDIA

AQUEST DIMECRES HA OBERT LA CAPSA DE VIDA NA CLÀUDIA, TENIA MOLTES GANES QUE LI TOQUÉS I TOT D’UNA S’HA FIXAT QUE AL PRESTATGE HI FALTAVA LA SEVA!!! ENS HA MOSTRAT COM L’HAVIA DECORADA I HEM VIST QUE A LA TAPA HI HAVIA  AFERRADA UNA FOTO D’ELLA . L’HEM OBERTA I  EL PRIMER QUE HA TRET HA ESTAT UNA “MUNYEQUITA” DE NA CAMPANITA PERQUÈ LI AGRADA M0LT. TAMBÉ HI HAVIA UNA FOTO DE N’ELMER, SA “MASCOTA” DE LA SEVA CLASSE DES PASSARELLS I UN CONTE ON HEM POGUT CONÈIXER QUI ERA AQUEST ELEFANT TANT DIVERTIT DE TANTS COLORS.TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UNA FOTO DE SEVA QUAN ERA MÉS PETITA  AMB SA CARA PINTADA DE MOIX I UNA ALTRA AMB UN GORRO DE NA HELLO KITTY JA QUE LI ENCANTA POSAR-SE’L. DESPRÉS HA TRET UN PINCELL PERQUÈ DIU QUE SEMPRE QUE POT PINTA AMB AQUAREL·LES. I PER ACABAR ENS HA TRET UN RELLOTGE DE COLOR LILA QUE ÉS DE LA SEVA GERMANA, NA JÚLIA QUE LI DEIXA POSAR SEMPRE QUE VOL.
ENS HA AGRADAT MOLT LA TEVA CAPSA, ENHORABONA CLÀUDIA!!!!
CAPSA DE VIDA DE N'OLIVER

I AVUI HA TOCAT SA CAPSA DE VIDA DE N’OLIVER, S’HA POSSAT CONTENTISSIM EN VEURE QUE ERA LA SEVA CAPSA!!! L’AGAFADA I ENS HA MOSTRAT LA TAPA ON HI HAVIA AFERRADA UNA FOTO D’ELL BEN SONRIENT! L’HEM OBERTA I HEM VIST QUE A DINS ESTAVA PLENA DE COSES!!! ENS HA MOSTRAT UN OSSET AMB EL QUAL N’OLIVER DORMIA QUAN ERA PETIT, TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UN BOLQUER, UN BODY I UNES SABATES DE QUAN ERA UN BEBÉ, HEM VIST QUE ARA LI ANAVEN MOLT PETITES. DESPRÉS HA TRET UN XUMET QUE ENS HA EXPLICAT QUE EL VA DONAR A NES “PATOS” PERQUÈ ARA JA ÉS GROS. DESPRÉS ENS HA MOSTRAT UNA CAPSETA ON DINS HI HAVIA JUGUETS QUE A N’OLIVER LI AGRADEN MOLT, TAMBÉ HA TRET UN MUNYECO I UN CONTE D’EN MICKEY MOUSSE; HEM DESCOBERT QUE LI AGRADA MOLT ELS DIBUIXOS DE NA FROZEN I QUE LI AGRADA MOLT PINTAR.

PER ACABAR ENS HA MOSTART DOS ÀLBUMS DE FOTOS ; UN DE FOTOS DE LA SEVA VIDA I LA SEVA FAMÍLIA I UN ALTRE DE FOTOS DE COSES QUE LI AGRADA FER. PERÒ LES FOTOS QUE MÉS LI HAN  AGRADAT HAN ESTAT LES DE LES FESTES DELS SEUS ANIVERSARIS, QUAN VA FER  UN I DOS ANYS!!!

ENHORABONA OLIVER, HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ, ENS HA AGRADAT MOLT TOTES LES COSES DE LA TEVA CAPSA!!!CAPSA DE VIDA DE NA GARA


EN FOSQUET ENS HA DUIT LA CAPSA DE LA VIDA DE NA GARA!!!BEN EMOCIONADA ENS HA MOSTRAT COM L’HAVIA DECORADA I QUE  LA SEVA MAMÀ L’HAVIA AJUDADA. EN OBRIR LA CAPSA EL PRIMER QUE HA TRET HA ESTAT UN MÒBIL QUE ES PENJA A LA CUNA, A NA GARA LI AGRADAVA MOLT QUAN ERA PETITA ESCOLTAR LA MUSIQUETA I MIRAR ELS OSSETS QUE DONEN VOLTES. DESPRÉS ENS HA MOSTRAT FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA, DEL SEU PAPÀ , LA SEVA MAMÀ , ELS SEUS AVIS , LA SEVA TIA I EL SEU CUSÍ N’ALEX. HEM DESCOBERT QUE L’AVI DE NA GARA TÉ UNA TANCA AMB MOLTS D’ANIMALS:CAVALLS,  CABRETES, CONILLS, UN CA...A NA GARA LI AGRADA MOLT ANAR-HI!  TAMBÉ EN HA MOSTRAT UNA FOTO DE LA SEVA MESTRA DE S’ESCOLETA D’ES BUSQUERETS I UNA ALTRA ON NA GARA ANAVA DISFRESSADA DE PIRATA, LI ENCANTA DISFRESSAR-SE! I PER ACABAR ENS HA MOSTRAT LA SEVA TARGETA D’INVITACIÓ DE CUMPLE DE QUAN NA GARA VA FER 3 ANYS, VAM FER UNA FESTA ON S’HO VA PASSAR SÚPER BÉ!!
MOLT BÉ GARA, HO HAS FET BENISSIM!!!

CAPSA DE VIDA D'EN JAVIER

AQUEST DIMCRES LI HA TOCAT A  N’EN JAVIER, SÚPER CONTENT HA AGAFAT LA SEVA CAPSA DE VIDA I ENS HA EXPLICAT COM L’HAVIA DECORADA. HI HAVIA AFERRADES “PEGATINES” DAURADES I BRILLANTS AMB FORMA DE BARCO PIRATA, UNA ESPASA, UN CAPELL...  PERQUÈ DIU QUE LI AGRADEN MOLT I TAMBÉ ENS HEM FIXAT AMB LES LLETRES DEL SEU NOM. AMB MOLTA IL·LUSIÓ HA OBERT LA CAPSA I HA TRET DE DINS DOS MAPES DEL TRESOR, LI AGRADEN MOLT ELS MAPES DE PIRATES...TAMBÉ ENS HA MOSTRAT ELS COMPLEMENTS PER DISFRESSAR-SE DE PIRATA. ELS DIBUIXOS QUE MÉS LI AGRADEN SÓN “VICKY VICKINGO”, DE GRAN DIU QUE LI AGRADARIA SER “VICKINGO”.LI AGRADA MOLT TOT EL QUE TÉ HA VEURE AMB LA MAR.  LI AGRADEN MOLT ELS ANIMALS, EN ESPECIAL ELS CANS DE “LA PATRULLA CANINA”. DESPRÉS HA TRET GLOBUS DE COLOR BLAU, VERMELL, GROC I VERD, AIXÍ VA APREDRE ELS COLORS; LI AGRADA MOLT JUGAR AMB ELLS I CADA VEGADA QUE VIATJA EL REBEN A L’AEROPORT AMB GLOBUS!!! PER ACABAR ENS HA MOSTRAT FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA, FOTOS DE SEVILLA, HEM DESCOBERT QUE EN JAVIER ÉS DE UTRERA (SEVILLA) DESPRÉS HEM CERCAT AL MAPA ON ERA.
Llamada rectangular redondeada: SABEIS DONDE ESTÁ SEVILLA?ENHORABONA JAVIER, ENS HA AGRADAT MOLT LA TEVA CAPSA!!
CAPSA DE VIDA D'EN ROGER

AVUI EN FOSQUET EL MUSSOL ENS HA DEIXAT LA CAPSA DE VIDA D’EN ROGER!!! MOLT CONTENT ENS HA MOSTRAT LA TAPADORA, ON HI HA AFERRADA UNA FOTO D’ELL I UNES QUANTES “PEGATINES” BEN XULES. EL PRIMER QUE HA TRET HA ESTAT UNES QUANTES COSES DE QUAN EN ROGER ERA PETIT I QUE ARA JA NO EMPRA PERQUÈ JA HA TORNAT MOLT GROS; EN “NONI” UN OSSET AMB EL QUAL EN ROGER DORMIA , UN BIBE, UN XUMET I UN BODY, ENS HA DIT QUE ARA EL PODRÀ DUR N’ALEIX EL  SEU FUTUR GERMÀ PETIT...TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UN CONTE QUE LI AGRADA MOLT, UN CONTE DE BOMBERS, PERQUÈ TENEN CAMIONS I APAGUEN EL FOC.  ENS HA MOSTRAT FOTOS I HEM DESCOBERT QUE AMB EN ROGER HI VIUEN DOS ANIMALS,  EN YUKO, EL SEU CA QUE L’ESTIMA MOLT I EN PICO, UN PARDALET QUE VIU DINS UNA GÀBIA PERÒ QUE TAMBÉ LI AGRADA SORTIR A CAMINAR PER CASA SEVA.  PER ACABAR HEM VIST UNA FOTO DELS AMIGUETS DE  L’ESCOLETA D’ES PASSARELLS I ENS HA DIT QUE ELS SEUS DIBUIXOS PREFERITS SON EN MIC; MAC, MEC,MIC TOCAT EL MELIC!!!!
HO HAS FET MOLT BÉ ROGER, ENS HA AGRADAT MOLT TOT EL  QUE HAS DUIT DINS LA CAPSA, ENHORABONA!!!
CAPSA DE VIDA DE NA MARINA

I AVUI HA TOCAT EL TORN DE NA MARINA, TOT D’UNA HA SABUT QUE DAVALL ES MOCADOR HI HAVIA LA SEVA CAPSA, QUINS NIRVIS D’ALEGRIA LI HAN AGAFAT A NA MARINA!!! ENS HEM FIXAT QUE A LA TAPADORA HI HAVIA FERRATINES ON HI HAVIA ESCRIT EL SEU NOM, L’HEM OBERTA, A DINS HI HAVIA MOLTES COSES. PRIMER ENS HA MOSTRAT UNS CALÇONS “HIPPIES” QUE SÓN ELS QUE MÉS LI AGRADEN I A L’ESTIU SE’LS VOLIA POSAR QUASI CADA DIA, TAMBÉ HA TRET NA MINNIE I NA PEPPA PIG JA QUE LI AGRADEN MOLT AQUESTS DOS PERSONATGES. HEM SABUT QUE LA CANÇÓ QUE MÉS LI AGRADA ÉS LA DE S’ÀVIA COREMA I EL CONTE DE NA DORA ÉS EL SEU PREFERIT. TAMBÉ HA TRET UNS PEUQUETS DE QUAN NA MARINA ERA UN NADÓ, ENS HEM FIXAT QUE EREN MOLT PETITS. PER ACABAR ENS HA MOSTRAT UNA FOTO DE QUAN ANAVA A L’ESCOLETA D’ES PASSARELLS I SA JIRAFA NORA I UN PEIXET DE COLORS;  FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA; DEL SEU GERMÀ; UNA FOTO DE NA MARINA DORMINT PERQUÈ A ELLA LIAGRADA MOLT; UNA FOTO DE PINTA UNGLES, NA MARINA ÉS MOLT PRESUMIDA I LI AGRDA MOLT QUE LI PINTIN LES UNGLES; UNA FOTO DE COSES DE COLOR LILA, ÉS EL SEU COLOR PREFERIT, I MOLTES MÉS...
ENHORABONA MARINA ENS HA AGRADAT MOLT LA TEVA CAPSA, HO HAS FET MOLT BÉ!!!!

CAPSA DE VIDA D'EN TEO

QUINA SORT, EN FOSQUET EL MUSSOL HA BAIXAT LA CAPSA DE VIDA D’EN TEO!!! MOLT CONTENT I AMB MOLTES GANES ENS HA MOSTRAT COM L’HAVIA DECORADA, HI HAVIA MOLTS DE DINOSAURES A LA TAPA, ENS HA DIT QUE LI AGRADEN MOLT ELS ANIMALS. L’HEM OBERTA I QUINA EMOCIÓ EN VEURE QUE HI HAVIA MOLTES COSES. PRIMER HA TRET UN PITET  I UN SONALL DE QUAN ERA PETIT. TAMBÉ HEM DESCOBERT QUE LI AGRADEN MOLT ELS CONTES, ENS HA DUIT UNES TITELLES DEL CONTE DE SANT JORDI, EL CONTE DE PETER PAN  I EL CONTE DE 101 DÁLMATAS AMB ELS SEUS MUNYEQUITOS CORRESPONENTS. SEGUIDAMENT HA TRET UNA MOTO DE JUGUET I UN CAVALL, QUE ENS HA EXPLICAT QUE ÉS L’ANIMAL QUE MÉS LI AGRADA. DESPRÉS HEM VIST UN MAPA DEL LLOC DE MENORCA I UN DORSAL D’UNA CARRERA QUE VA FER, EN TEO MOLT CONTENT ENS HA DIT QUE VA SER EL GUANYADOR!!! PER ACABAR, HEM MIRAT MOLTES FOTOS DE QUAN EN TEO ERA PETIT, DE LA SEVA FAMÍLIA, EL SEU GERMÀ GRAN,  ELS SEUS PRIMERS VIATGES, HEM SABUT QUE LI ENCANTA  MENJAR, QUE LES SEVES AFICIONS SÓN ELS CAVALLS I LA MÚSICA. EN TEO ÉS UN FILLET ALEGRE I CURIÓS I LI AGRADA MOLT CÓRRER, BALLAR I EXPERIMENTAR A LA PLATJA!
ENHORABONA TEO, HO HAS SÚPER BÉ!!!


CAPSA DE VIDA DE NA MIREIA

AVUI EL MUSSOL EN FOSQUET ENS HA DEIXAT LA CAPSA DE VIDA DE NA MIREIA, S’HA POSAT MOLT CONTENTA I TENIA MOLTES GANES D’OBRIR-LA, PERÒ PRIMER HEM VIST QUE A LA TAPA  HI HAVIA UNES PAPALLONES MOLT XULES FETES DE FANG I EL NOM DE NA MIREIA. L’HEM OBERT I DE DINS HA TRET UNS CALCETINS, UN BODI I UN GORRET DE QUAN VA NÉIXER, HEM VIST QUE ERA MOLT PETIT!!! DESPRÉS HA TRET UNA FOTO DE “XUXES” I UNA AMB SA CARA PLENA DE GELAT DE XOCOLATI, HEM DESCOBERT QUE A NA MIREIA LI ENCANTA!!!! TAMBÉ HEM VIST UNA FOTO DE LA SEVA MOIXA NA SHANA, D’ES SEU GERMÀ GRAN N’ADRIÀ I D’ES SEU PAPÀ I SA SEVA MAMÀ. PER ACABAR ENS HA MOSTRAT UNA PÀGINA D’UN LLIBRE ON HI HA UN PETIT CONTE AMB CADA LLETRA DE L’ABECEDARI. EL SEU PREFERIT ÉS EL CONTE DE LA LLETRA M, QUE ÉS LA PRIMERA DEL SEU NOM I A MÉS A MÉS ÉS DE COLOR LILA, QUE COM HEM POGUT COMPROVAR ÉS EL COLOR QUE MÉS LI AGRADA.
CAPSA DE VIDA D'EN LEO

AVUI HA TOCAT A N’EN LEO, MOLT CONTENT HA AGAFAT LA SEVA CAPSA DE VIDA I ENS HA MOSTRAT COM L’HAVIA DECORADA. ENS HEM FIXAT AMB UNA FOTO SEVA I HEM SABUT QUE HAVIA ENGANXAT GLOBUS PERQUÈ VOLEN I A ELL LI AGRADARIA MOLT VOLAR. HA OBERT LA CAPSA I HA TRET UN CONTE DE PIRATES PERQUÈ DIU QUE LI ENCANTEN, TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UNES ULLERES DE FER BROMES; LI AGRADA MOLT POSAR-SE-LES I SORTIR AL CARRER AMB ELLES, ENS HA FET MOLTA GRÀCIA. HEM SABUT QUE ELS SEUS DIBUIXOS PREFERITS SÓN UNS NINOTS DE LA PATRULLA CANINA I TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UNES TITELLES DELS GEGANTS. DESPRÉS HEM VIST FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA I DE QUAN ERA PETIT I UN LLIBRE DE CANÇONS, A N’EN LEO LI AGRADA MOLT BALLAR I CANTAR!!! AH, I TAMBÉ LI ENCANTA PESCAR!!!
ENHORABONA LEO, HO HAS FET MOLT BÉ!


CAPSA DE VIDA DE NA CARLA

NA CARLA HA ESTAT LA PRIMERA EN OBRIR LA SEVA CAPSA DE VIDA, QUINA EMOCIÓ!!! MOLT CONTENTA I BEN DECIDIDA ENS HA EXPLICAT TOT EL QUE HI HAVIA A DINS. PRIMER HA TRET UN “OSITO” AMB EL QUAL DORMIA QUAN ERA BEBÉ, ENS HA MOSTRAT UN "MANGUITO" DE NA “HELLO KITTY” PERQUÈ DIU QUE LI AGRADA MOLT. TAMBÉ ENS HA DUIT UNA PULSERA, UN BOLSITO PETIT I UN PEIXET. ENS HA EXPLICAT QUE EL COLOR ROSA I EL LILA SÓN ELS QUE MÉS LI AGRADEN. FINALMENT HA TRET FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA, DEL SEU GERMÀ GRAN, ELS SEUS COSINS, DE L’ESCOLETA I D’UN VIATGE A PUNTA CANA.
ENHORABONA CARLA, HO HAS FET MOLTISSIM BÉ!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada