L'ABECEDARI

16 DE MAIG 2017

EN  XAVI HA PRESENTAT LA LLETRA X!

 ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM, 
I ÉS L'ÚNIC FILLET DE LA CALASSE QUE LA TÉ! 

 PRIMER,  ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA; LA SEVA MARE L'HAVIA FETA AMB UN TROS DE SURO I L'HAVIA PINTADA DE DIFERENTS COLORS I ELL HI HAVIA POSAT LA PURPURINA PERQUE BRILLES MOLT! 

 HA QUEDAT UNA LLETRA MOLT POLIDA! 

DESPRÉS ENTRE TOTS HEM FET EL SO DE COM SONAVA AQUESTA LLETRA I HEM VIST QUE SONA COM LA QUAN UNA AIXETA ESTÀ OBERTA "XXXXX". 
I DESPRÉS HEM PENSAT DUES PARAULES QUE COMENÇEN PER AQUESTA LLETRA; 


                    XINO (xinès) i XOCOLATA
9 DE MAIG 2017

EN  WALID HA PRESENTAT LA LLETRA W!

 ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM, 
I ÉS L'ÚNIC FILLET DE LA CALASSE QUE LA TÉ! 

 PRIMER,  ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA; LA SEVA MARE L'HAVIA DIBUIXADA I ELL AMB UN RETOLADOR DE COLOR VERMELL L'HAVIA PINTADA, DESPRÉS HI HA FET UNS PIQUETS DE COLOR NEGRE PERQUÈ QUEDÉS MÉS POLIDA! 

 HA QUEDAT UNA LLETRA MOLT GUAPA! 

DESPRÉS ENTRE TOTS HEM FET EL SO DE COM SONAVA AQUESTA LLETRA I HEM VIST QUE SONA COM LA "U". N'ESTHER ENS HA EXPLICAT QUE ÉS UNA LLETRA QUE EN CATALÀ NO S'EMPRA. I COMQUE ÉS UNA LLETRA UN POC DIFÍCIL, NOMÉS HEM PENSAT LA PARAULA                                      WALID
4 D'ABRIL 2017

NA MADELEINE HA PRESENTAT LA LLETRA V!

 EL SEU NOM NO LA TÉ, PERÒ LA TÉ AL SEU LLINATGE. 

 PRIMER,  ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA; LA SEVA MARE L'HAVIA RETALLADA I ELLA HI HA AFERRAT UNES "FITXES" DE JUGAR DE COLOR, VERD, GROC, VERMELL I BLAU I A MÉS A MÉS HI HA POSAT PURPURINA PERQUÈ VOLIA QUE QUEDES BEN BRILLANT! 

 HA QUEDAT MOLT VISTOSA I POLIDA! 

DESPRÉS ENTRE TOTS HEM PENSAT QUINES PARAULES COMENÇAVEN PER LA LLETRA V I HEM TROBAT AQUESTES:                            VACA, VUIT I VINT.

25 D'ABRIL 2017

NA DALIA HA PRESENTAT LA LLETRA U!

 EL SEU NOM NO LA TÉ, PERÒ LA TÉ AL SEU LLINATGE. 

 PRIMER,  ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA; L'HAVÍEN COMPRADA I ELLA L'HAVIA PINTAT DE COLOR FUCCIA I BLANC I LA SEVA MARE L'HAVIA AJUDADA A AFERRAR-HI FLORETES.
 HA QUEDAT MOLT POLIDA! 

DESPRÉS ENTRE TOTS HEM PENSAT QUINES PARAULES COMENÇAVEN PER LA LLETRA U I HEM TROBAT AQUESTES:


                       ULLS, ULLERES, UNGLA,
                         UN, I "UVAS" (RAÏM).  
4 D'ABRIL 2017

EN TEO HA PRESENTAT LA LLETRA T!

 ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM I ÉS L'ÚNIC FILLET DE LA CLASSE QUE LA TÉ!

 PRIMER,  ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA; ENS HA DIT QUE L'HAVIA FET AMB SA SEVA MAMÀ I QUE EN LLUC (EL SEU GERMÀ GRAN) TAMBÉ LI HAVIA AJUDAT! L'HAN FETA DINS UNA CAPSA, PRIMER HAN PINTAT LA LLETRA T I DESPRÉS HI HAN AFERRAT GOMETS, FINALMENT HAN PENSAT QUINS ANIMALS COMENÇEN PER LA LLETRA T I ELS HAN PINTAT I PLASTIFICAT. UNA LLETRA BEN PLENA DE COSES I QUE HA QUEDAT MOLT POLIDA! 

EN TEO JA ENS HA DIT QUE SABIA 4 PARAULES (ELS 4 ANIMALS QUE TENIA A LA SEVA LLETRA! ) 
DESPRÉS ENTRE TOTS N'HEM PENSADES MÉS I HAN SORTIT PARAULES COM:


                       TUCÀ, TIGRE, TORTUGA,
            TAURÓ, TALAIÒTIC, TAULA, TRES,
                    TRIANGLE, TOMÀTIC... 
28 DE MARÇ 2017

N' OLIVER HA PRESENTAT LA LLETRA S!

 NO ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM, PERÒ ELS SEUS DOS LLINATGES LA TENEN! 

 PRIMER,  ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA; ENS HA DIT QUE L'HAVIA FET AMB SA SEVA "MAMI", I QUE HAVIEN TINGUT LA IDEA DE FER-LA COM UNA SERP. ÉS UNA LLETRA DE CARTRÓ I DAMUNT HI HA UNA GOMA EVA BEN DECORADA DE TROSSETS DE CARTOLINA I MOLTA PURPURINA DE TOTS COLORS! HA QUEDAT UNA SERP PRECIOSA!!!

DESPRÉS N'OLIVER HA DIT QUE LA PARAULA SERP COMENÇA PER LA LLETRA S I QUE PER AIXÒ L'HAVIEN FET.
DESPRÉS ENTRE TOTS N'HEM PENSADES MÉS I HAN SORTIT PARAULES COM:

                SERP, SAC, S'ÀVIA COREMA, 
                    SOL, SET, SIS, SABATA... 
21 DE MARÇ 2017

EN ROGER HA PRESENTAT LA LLETRA R!

 ÉS LA PRIMERA I TAMBÉ LA DARRERA LLETRA DEL SEU NOM, PERÒ HEM VIST QUE LA DARRERA NO SONA!

 PRIMER,  ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA; ÉS UNA LLETRA DE "SURO" I LI HAN AFERRAT TROSSETS DE PALS DE POLOS DE COLORS! A MÉS A MÉS LI HAN POSAT DOS ULLS QUE ES MOUEN I UNA BOCA BEN CONTENTA! AIXÍ ÉS UNA LLETRA QUE TÉ UNA CARA! HA QUEDAT MOLT DIVERTIDA I COLORIDA!

DESPRÉS EN ROGER ENS HA DIT ALGUNES PARAULES QUE ELL SABIA QUE COMENÇAVEN PER LA LLETRA R I EN SABIA MOLTES! DESPRÉS ENTRE TOTS N'HEM PENSADES MÉS I HAN SORTIT PARAULES COM:

RELLOTGE, RODA, RIURE, ROCA, RAQUETA, RINOCERONT, RATOLÍ, RATA, RECTANGLE... 

14 DE MARÇ 2017

EN DOMINIQUE HA PRESENTAT LA LLETRA Q!

NO ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM, PERÒ LA TÉ ENMIG I ÉS L'ÚNIC FILLET DE LA A CLASSE QUE TÉ AQUESTA LLETRA! 

 PRIMER,  ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA; LA SEVA MARE VA FER LA FORMA I LA VA RETALLAR I DESPRÉS LI VAN AFEGIR TROSSETS DE CARTOLINA EN FORMA DE CERCLE! TAMBÉ LA VAN DECORAR AMB PUNTETS DE COLORS... I EL RESULTAT HA QUEDAT MOLT XULO!

DESPRÉS HEM PENSAT ENTRE TOTS PARAULES QUE COMENCESSIN PER LA LLETRA Q, TOTS EN SABIEN ALGUNA PERÒ RESULTA QUE NOMÉS S'ASSEMBLAVA EL SO I QUE DESPRÉS S'ESCRIVIA AMB C. PER AÇÒ N'ESTHER ENS HA DIT TRES PARAULES QUE S'ESCRIVIEN AMB Q I TAMBÉ ENS HA EXPLICAT QUE LA Q ÉS MOOOOOLT AMIGA DE LA LLETRA U I QUE SEMPRE VAN JUNTES!                   QUATRE, QUADRE I QUADRAT. 

7 DE MARÇ 2017

EN POL HA PRESENTAT LA LLETRA P!

ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM, I ÉS L'ÚNIC FILLET DE LA A CLASSE QUE COMENÇA PER AQUESTA LLETRA! 

 PRIMER, EN POL ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA; EL SEU PARE VA FER LA FORMA A UN CARTRÓ I DESPRÉS LI VA POSAR GOMA EVA DE COLOR BLAU. A MÉS VA DIBUIXAR UN PEIX PERQUÈ COMENÇA PER LA LLETRA P. I LA SEVA MARE VA PINTAR I RETALLAR UN POP I TAMBÉ EL VAN AFERRAR A LA LLETRA PERQUE COMENÇA I ACABA PER LA LLETRA P.


DESPRÉS HEM PENSAT ENTRE TOTS PARAULES QUE COMENCESSIN PER LA LLETRA P I EN POL HA DIT LES DUES QUE SABIA, 
PERÒ N'HAN SORTIDES MOLTÍSSIMES:


                      PEIX, POP, PALA, POLO NORTE,                        PATI, PLÀTAN, POMA, PILOTA, PAL...                                            

21 DE FEBRER 2017N'OMAR HA PRESENTAT LA LLETRA O!

ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM, A CLASSE TAMBÉ HI HA N'OLIVER QUE COMENÇA PER AQUESTA LLETRA! I N'HI HA UNS QUANTS QUE LA TENEN AL FINAL DEL SEU NOM!

 N'OMAR ENS HA EXPLICAT QUE HAVIEN FET LA FORMA DE LA LLETRA A UN CARTRÓ I QUE HI HA ANAT AFERRANT TROSSETS DE CARTOLINA, DESPRÉS LA SEVA MARE L'HA AJUDAT A AFERRAR-LI UN PAPER BRILLANT DE COLOR PLATEJAT I DAURAT! HAN DECORAT LES DUES CARES DE LA LLETRA, I HA QUEDAT PRECIOSA I BEN BRILLANT!


DESPRÉS HEM PENSAT ENTRE TOTS PARAULES QUE COMENCESSIN PER OI HAN SORTIT PARAULES COM:


                       OS, OLLA, OLA (de la mar),                                              ORCA i ÒS.


14 DE FEBRER 2017NA MIREIA HA PRESENTAT LA LLETRA N!

 


PRIMER ENS HA EXPLICAT COM L’HAVIA FET; SA SEVA MAMÀ VA DIBUIXAR LA LLETRA A UNA CAPSA DE CEREALS I DESPRÉS LI VAN POSAR COLA I LI VAN AFERRAR... CIURONS!!! UN COP VA ESTAR SEC, HO VAN PINTAR DE COLOR FUCSIA QUE AGRADA MOLT A NA MIREIA I DAMUNT CADA CIURÓ HI VAN POSAR PURPURINA DE COLORS! QUINA MANERA DE FER LA LLETRA TANT ORIGINAL! VA QUEDAR MOLT POLIDA!

DESPRÉS HEM PENSAT ENTRE TOTS PARAULES QUE COMENCESSIN PER N, I AMB L'AJUDA DE N'ESTHER HAN SORTIT PARAULES COM:


                       NO, NÚVOLS, NENA,                                                 NEN, NAS i NEGRE.


7 DE FEBRER 2017NA MARINA HA PRESENTAT LA LLETRA M!

 ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM!


PRIMER ENS HA EXPLICAT COM L’HAVIA FET; A LA CAVALGATA DELS REIS, SA MAMÀ DE NA MARINA VA VEURE UNA CARROSSA AMB LLETRES I VA PENSAR QUE SERIA UNA BONA IDEA FER LA LLETRA DE L'ABECEDARI IGUAL! A NA MARINA LI VA SEMBLAR MOLT BONA IDEA, AIXÍ QUE ES VAN POSAR A FER FEINA: EL SEU PARE I LA SEVA MARE LA VAN AJUDAR. ÉS UNA LLETRA DE GOMA EVA DE COLOR PLATEJAT I PER DECORAR-HO HI VAN AFEGIR LLUNES, ESTRELLES I RODONS. VA QUEDAR MOLT POLIDA!  

DESPRÉS HEM PENSAT ENTRE TOTS PARAULES QUE COMENCESSIN PER M, LES PRIMERES QUE ENS HAN VINGUT AL CAP SÓN NOMS DE FILLETS/ES QUE CONEIXEM, PERÒ DESPRÉS AMB ALGUNES PISTES HAN SORTIT PARAULES COM:


                   MALETA, MOSQUIT, MOSCA,                                 MONTANYA, MAMÀ MOTXILLA.24 DE GENER DE 2017EN LEO HA PRESENTAT LA LLETRA L!!

 ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM!


PRIMER ENS HA EXPLICAT COM L’HAVIA FET; ÉS UNA LLETRA DE CARTRÓ I L'HA DECORADA D'UNA FORMA MOLT ORIGINAL. LA LLETRA L TÉ FORMA DE CAMA I DE PEU! I ELL HO HA FET AIXÍ! QUINA BONA IDEA, HA QUEDAT PRECIOSA!

DESPRÉS HEM PENSAT ENTRE TOTS PARAULES QUE COMENCESSIN PER L, EN LEO HA DIT QUE LOVE (AMOR EN ANGLÈS) COMENÇA PER LA LLETRA L! TAMBÉ N'HEM PENSADES AMB CASTELLÀ I HEM DESCOBERT QUE COMENÇA PER LA LLETRA L:    LEOPARDO, LEONARDO, LAVA (d'un volcà),                                 LUPA i LÀMPARA.10 DE GENER DE 2017


NA CLÀUDIA HA PRESENTAT LA LLETRA K!! NO ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM, PERÒ SONA IGUAL.


PRIMER ENS HA EXPLICAT COM L’HAVIA FET; ÉS UNA LLETRA DE LLENYA I L'HA PINTADA I LI HA POSAT PURPURINA PERQUE BRILLI. HA QUEDAT PRECIOSA!

DESPRÉS HEM PENSAT ENTRE TOTS PARAULES QUE COMENCESSIN PER K, PERÒ HA ESTAT MOLT DIFÍCIL, PERQUÈ LES PARAULES QUE COMENÇEN AMB LA LLETRA K SONEN COM LA C. N'ESTHER ENS HA EXPLICAT QUE AMB CATALÀ HI HA MOLT POQUES PARAULES QUE COMENÇIN PER AQUESTA LLETRA, QUE ÉS UNA LLETRA QUE S'EMPRA MÉS EN ANGLÈS.
EN CATALÀ HEM TROBAT TRES PARAULES COM:                    KIWI, KOALA i KARATE.

 


13 de desembre de 2016

NA JAYDYN HA PORTAT LA LLETRA J! LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM!ENS HA EXPLICAT QUE PRIMER AMB L’AJUDA DEL SEU PARE VA TALLAR UNA CARTULINA EN FORMA DE J, I DESPRÉS VA ANAR AFERRANT COTÓ FINS QUE QUEDÉS BEN PLENA!HA QUEDAT MOLT BÉ, ÉS COM SI FOS UN NÚVOL

EN FORMA DE J!LES PARAULES QUE HEM PENSAT AMB AQUESTA LLETRA, HAN SIGUT:JARDINER, JUNGLA, JERSEI, JOGUINA, JUGAR I JOIA.


13 de desembre de 2016


N’IAN HA PRESENTAT LA LLETRA I!! LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM!


PRIMER ENS HA EXPLICAT COM L’HAVIA FET; HAVIA JUNTAT DOS GOTS DE PLÀSTIC PER FER LA PART DE DALT I LA DE DAVALL. I DESPRÉS AMB UN ROTLLO DE PAPER DE CUINA HAVIA FET LA PART LLARGA.

QUAN JA VA TENIR L’ESTRUCTURA LA VA DECORAR AMB LLANA DE COLORS, I LI VA AFERRAR UNES FERRATINES BRILLANTS! HA QUEDAT ESTUPENDA!

DESPRÉS HEM PENSAT ENTRE TOTS PARAULES QUE COMENCESSIN PER I, ENTRE TOTS HEM TROBAT PARAULES COM:ILLA, INSECTE, IGLÚ, IOGURT, INFERMERA, INDI, IDEA.
29 de novembre de 2016


AVUI HEM PRESENTAT LA LLETRA H! SA QUI NO SONA!

L’HA PORTAT NA ROMAÏSA, PERQUÈ EL SEU LLINATGE CONTÉ AQUESTA LLETRA, MAHDADI.

ENS HA EXPLICAT COM HAVIA FET LA LLETRA AMB L’AJUDA DE LA SEVA MARE. PRIMER VAN DECORAR UNA CARTULINA AMB RETALLS DE REVISTA I DESPRÉS VAN RETALLAR LA LLETRA H, LA VAN AFERRAR A LA CARTULINA I LA VAN DECORAR AMB ANELLES PLATEJADES.

DESPRÉS HEM PENSAT ENTRE TOTS PARAULES QUE COMENCESSIN PER H, HA ESTAT UN POC MÉS DIFÍCIL PERQUÈ LA LLETRA H TÉ UN POC DE TRAMPA PERÒ ENTRE TOTS HEM TROBAT PARAULES COM:


HOSPITAL, HORT, HIPOPÒTAM, HELICÒPTER, HOME I HIVERN
25 de novembre de 2016NA GARA HA PORTAT LA LLETRA G! ÉS LA PRIMERA LLETRA DEL SEU NOM.

ENS HA EXPLICAT QUE HAVIA FET LA LLETRA AMB L’AJUDA DEL SEU PARE. PRIMER VAN FER LA FORMA DE LA LLETRA AMB CARTRÓ I DESPRÉS VAN FORRAR-LA DE PAPER BLANC I NA GARA LA VA DECORAR AMB GOMETS DE DIFERENTS COLORS I LA VA PINTAR AMB ROTULADORS.

DESPRÉS, HEM FET UNA LLISTA DE PARAULES QUE COMENCESSIN PER LA LLETRA G. LES PARAULES QUE HAN SORTIT HAN SIGUT:


GAT, GALLINA, GOT, GALLINER, GORRA, GARRAFA
15 de novembre de 2016


AVUI HA TOCAT LA LLETRA F!!

L’HA PORTAT EN JAVIER PERQUÈ EL SEU PRIMER LLINATGE ÉS FERNÁNDEZ I COMENÇA PER AQUESTA LLETRA.

EN JAVIER ENS HA EXPLICAT QUE PRIMER VA RETALLAR UN TROS DE CARTRÓ AMB LA FORMA DE LA LLETRA F, I QUE DESPRÉS VAN AFERRAR UNA CARTULINA, AMB LA MATEIXA FORMA, DE COLOR VERD.

PER DECORAR-LA LA SEVA MARE LI VA AJUDAR A FER LA BOCA, ELS ULLS I LA FLOR! 
ÉS MOLT DIVERTIDA AQUESTA LLETRA JAVIER.

LES PARAULES QUE HEM PENSAT HAN ESTAT:
FUSTA, FOCA, FORQUILLA, FESTA, FUM, FOC I FAR
TAMBÉ EN JAVIER ENS HA PORTAT UN JOC PER JUGAR A LA CLASSE I APRENDRE PARAULES AMB LA LLETRA F, SEGUR QUE L’APROFITAREM MOLT! MOLTES GRÀCIES

8 de novembre de 2016


CONTINUEM AMB LES LLETRES DE L’ABECEDARI! AVUI N’ERIC ENS HA PORTAT LA LLETRA E! LA SEVA PRIMERA LLETRA!

N’ERIC ENS HA EXPLICAT QUE PRIMER HAVIA FET LA FORMA DE LA LLETRA AMB POREXPAN I QUE ERA DE COLOR BLANC. 
PER DONAR-LI UN POC DE COLOR, AMB L’AJUDA DELS SEUS PARES LI AFERRAT GOMA EVA DE COLOR BLAU AMB PURPURINA A LA PART DE DAVANT I TARONJA A LA PART DE DARRERA.

DESPRÉS AFERRAT BOTELLES DE POREXPAN TALLADES PER LA MITAT DE COLOR GROC PER DECORAR.

QUAN N’ERIC ENS HA EXPLICAT COM L’HAVIA FET, ENTRE TOTS HE ANAT PENSANT PARAULES QUE COMENCESSIN PER LA LLETRA E, COM PER EXEMPLE ESTEL, ELEFANT, ELMER, ESTEFI, EDIFICI, ESPELMA, ESQUELET, ERIÇÓ, ÉRIC….


BONA FEINA FAMÍLIA!
25 d'octubre de 2016
AVUI LA LLETRA D HA ESTAT L’AFORTUNADA!! ÉS LA QUARTA LLETRA DE L’ABECEDARI I EN DANIEL HA SIGUT L’ENCARREGAT DE PORTAR-LA A CLASSE.

PER DECORAR-LA EN DANIEL ENS HA EXPLICAT QUE HAVIA UTILITZAT ESPONGES I PINTURA DE DIFERENTS COLORS PER FER ELS FONS, I QUE DESPRÉS HAVIA PINTAT UNES XAPES PER DINS I LES HAVIA AFERRAT.

T’HA QUEDAT MOLT GUAPA DANIEL!


LES PARAULES QUE ENS HAN SORTIT AMB LA LLETRA D HAN ESTAT: EL NOMS D’ALGUNS COMPANYS DE CLASSE, DALIA, DOMI, DANIEL, LA PARAULA DIT, DAU, DINOSAURI,DOS, DENTSI DEU.

18 d'octubre de 2016


AVUI NA CARLA ENS HA DUIT UN ALTRA LLETRA DE L’ABECEDARI! ¡LA LLETRA C! QUE ÉS LA LLETRA PER UN COMENÇA EL SEU NOM.

PRIMER NA CARLA ENS A EXPLICAT COM HAVIA FET I DECORAT LA LLETRA I DESPRÉS ENTRE TOTS HEM ANAT PENSANT PARAULES QUE COMENCESSIN PER LA C, ENS HAN SORTIT MOLTES, COM PER EXEMPLE CASA, COET, CARPETA, CALCETINS, COIXINS, EL NOM DE LA NOSTRA COMPAYA CLAUDIA, QUE TAMBÉ COMENÇA PER AQUESTA LLETRA, COVA, CORONA
MOLTES GRÀCIES CARLA15 d'octubre de 2016


Continuam amb el nostre abecedari!! Aquesta setmana a tocat la lletra B.

Durant les primeres setmanes, quan vam repartir les lletres ens va costar un poc entendre perquè na Laia havia de dur la lletra B si el seu nom no començava per aquesta lletra, i els pescadors tenien tota la raó!

Però a la pissarra vam escriure el nom sencer de na Laia, el seu nom i els seus dos llinatges, i vam poder veure que el seu primer llinatge era BAS i per tant començava per la lletra B! I com que no hi havia cap fiet a la classe amb aquesta lletra, ella la podia fer perque la tenia al seu llinatge.

I així ha estat na Laia ens ha presentat aquesta setmana la seva lletra B i ha quedat molt xula! Fins i tot l’ha decorada amb una ABELLA, que porta la lletra B i amb una ovella, perque quan fan BEEEE en el seu so tenen la lletra B.

Aquesta setmana hem conegut moltes paraules que comencen per la B; com per exemple BARCELONA, on la Laia ens va contar que anava de viatge, BOTI-BOTI, BOTA, BÒTIL....Aquesta abecedari va agafant forma!!
8 d'octubre de 2016Com ja sabeu, un dels projectes anuals que ens acompanyarà aquest curs, és el projecte de l’ABECEDARI.

Anirem treballant i coneixen les lletres que formen l’abecedari, partint de les inicials dels noms dels infants de la classe, o en alguns casos, de alguna lletra que es troba al seu llinatge.

Cada setmana li toca a un infant diferent dur la lletra, que prèviament a fet i decorat amb la seva família a casa.

Ens quedarà un abecedari molt guapu!!!! que ens servirà també per donar vida al nostre espai de classe.
Aquesta setmana hem iniciat el projecte amb la lletra A. I l’ha presentada n’Ana, ja que el seu nom comença per aquesta lletra.
Li hem fet preguntes per saber com havia fet la lletra, i després hem mirat entre tot com l’havíem d’escriure.


Per acabar entre tot hem pensat paraules que comencessin per la lletra A, i ens han sortit unes quantes! AVIÓ, ARMARI, AVI,ABELLA....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada